Vårens program – lördagsmusik i februari och pingstkantater av Bach

Officiell webbplats för Uppsala Domkyrkokör

Vårens program – lördagsmusik i februari och pingstkantater av Bach

Bilden visar en kör som repeterar i domkyrkan

Uppsala Domkyrkokör är i full gång med att repetera vårens program! Förutom regelbunden medverkan vid gudstjänster i domkyrkan kommer Domkyrkokören att arrangera två egna konserter.

Den 12 februari kl 15.00 framför Domkyrkokören ett konsertprogram inom ramen för lördagsmusiken i domkyrkan. Det blir ett varierat program med musik av Vittoria, Nystedt, Duruflé, de Frumerie med flera. Fri entré, men du behöver visa upp ett vaccinationsbevis.

Tre kantater av J.S Bach står på programmet vid Domkyrkokörens konsert den 22 maj kl 18. Kören framför tre pingskantater: Erschallet ihr Lieder, erklinget, ihr Saiten! (BWV 172), Es wartet alles auf dich (BWV 187) och O ewiges Feuer, o Ursprung der Liebe (BWV 34).

Här är länk till sidan med vårens program:

Hela vårens program

 

Lämna ett svar