Öppen repetition med Uppsala Domkyrkokör

Officiell webbplats för Uppsala Domkyrkokör

Öppen repetition med Uppsala Domkyrkokör

Vill du sjunga varierande och utmanande musik – i en kör med hög ambition och god sammanhållning? Tisdagen den 17 september 2024 har du chansen – då bjuder vi i Uppsala Domkyrkokör in körvana sångare till en öppen repetition. Kom för att känna in stämningen, lyssna in vår klang och testa lite av vår repertoar!
Uppsala Domkyrkokör är en kör på hög musikalisk nivå med trivsam atmosfär. Vi tar oss an en bred repertoar av varierande och utmanande musik som vi får framföra i domkyrkan – en av de vackraste konsertlokalerna. Att sjunga med oss innebär en hel del egen instudering, för vi sjunger ofta och mycket, så kören består av erfarna sångare som tar sig an ny musik i snabbt tempo. Tillsammans förvaltar vi det nästan tvåhundraåriga kulturarv som Uppsala Domkyrkokör utgör!
Vad: Öppen repetition med Uppsala Domkyrkokör
Lokal: Domkyrkoplan 5 (mittemot domkyrkans norra port)
Tid: Tisdagen den 17 september kl. 19.15.
Efter repet väljer du om du vill gå vidare med provsjungning för en ordinarie plats i kören. Anmälan för provsjungning kan du göra på sidan Sök till kören. Eventuella frågor besvaras av körens dirigent Johan Hammarström, e-post: johan.hammarstrom@svenskakyrkan.se. Läs även gärna mer om kören på vår hemsida.
Välkommen!
Kom på öppen repetition med Uppsala Domkyrkokör.

Varmt välkommen att prova på en repetition med Uppsala Domkyrkokör.